Cautare

Cauta produse

Cum să te măsori pentru a alege mărimea corectă a articolelor de îmbrăcăminte postoperatorie?

Dacă v-ați decis ce articol compresiv cumpărați, verificați pe pagina produsului informațiile despre ce zone trebuie să măsurați.
Apoi, măsurați zonele necesare și găsiți mărimea potrivită în tabelul de mărimi.

Există mai multe zone pe corp pe care le folosim ca puncte de bază pentru măsurarea articolelor de compresie post-chirurgicale (vezi diagramele mai jos).

Sfaturi pentru o măsurare corectă

  1. Înainte de a începe, scoateți-vă toate hainele, cu excepția lenjeriei de corp, astfel încât măsurarea să nu fie distorsionată - este singura modalitate de a obține cele
Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

Unii esteticieni susțin că microcanulele cu vârful bont oferă o valoare mult mai mare decât un ac tradițional pentru injectarea cu fillere dermice. În loc să taie vasele și țesuturile ca un ac hipodermic standard, canulele alunecă prin stratul subcutanat cu un vârf bont, provocând astfel mai puține daune și oferind o manevrabilitate îmbunătățită. Acest lucru se traduce în mod direct prin injecții de umplere mai rapide și cu mai puțină durere pentru pacient.

Atâta timp cât canula alunecă ușor în planul subdermal sau subperiostal, procedura este atraumatică. Cu toate acestea, aproape întotdeauna vor fi

Dermoscopie digitala - Dermlite

Avantajele dermatoscopiei digitale și patologiile pe care le detectează

Prevenirea și depistarea precoce a oricărei anomalii la nivelul pielii este esențială, întrucât detectarea acestor modificări în timp poate ajuta la descoperirea melanoamelor în faza inițială, aceasta fiind decisivă pentru un prognostic bun.

Evaluarea tuturor petelor sau alunițelor de pe pielea unui pacient și urmărirea evoluției acestora între consultații poate fi complicată pentru medicul dermatolog. Din acest motiv, dermatoscopia digitală este utilizată pentru a ajuta la urmărirea adecvată a modificarilor pielii. Vă oferim toate detaliile despre această tehnică de examinare, patologiile pe care le detectează și avantajele care o fac mai bună decât alte teste.

Deseuri medicale intepatoare-taietoare

Cum să gestionezi corect deşeurile înţepătoare-tăietoare

Un mare spital din Germania înregistra între 0,41 şi 0,98 leziuni cauzate de înţepături de ac per lucrător anual, dar a recunoscut că exista o raportare insuficientă pe scară largă.

S-a constatat că doar pregătirea şi informarea nu sunt suficiente; sunt necesare, în egală măsură, îmbunătăţiri tehnice şi pregătire/instruire. Echipamentele de protecţie puse la dispoziţie trebuie să fie uşor de utilizat şi operat şi trebuie să se asigure recipiente pentru eliminarea deşeurilor medicale în condiţii de siguranţă. Aceste acţiuni trebuie susţinute prin cursuri de pregătire iniţială şi de reciclare şi prin monitorizarea/înregistrarea accidentelor pentru a

Gestionarea deseurilor medicale

Ghid pentru gestionarea deșeurilor medicale

Deșeurile provenite din activități medicale sunt toate deșeurile periculoase și nepericuloase generate în unitățile sanitare.

Deșeurile periculoase sunt deșeuri care prezintă un risc real pentru sănătatea umană și pentru mediu și care sunt generate în timpul tratamentului spitalicesc, în timpul activității de diagnosticare, tratament, monitorizare, prevenire și recuperare medicala, cercetare medicală, precum și în fabricarea, depozitarea, testarea și distribuția de medicamente și biopreparate.

Deșeurile nepericuloase sunt deșeuri care pot fi asimilate deșeurilor menajere, generate în cursul activităților din domeniul medical, tehnic și al facilităților administrative și de cazare, depozite de alimente și

Imbracaminte de compresie LIPOELASTIC

Îmbrăcăminte de compresie pentru sport și în viața de zi cu zi

Oricine face sport în mod frecvent sau este în general în mișcare cunoaște prea bine senzația de întindere musculară.

Articolele de îmbrăcăminte de compresie pot fi utile în sport, dar și în viața de zi cu zi, pentru a ușura mușchii și articulațiile, pentru a susține regenerarea și pentru a crește performanța.

Ce este îmbrăcămintea de compresie?

Când spunem îmbrăcăminte de compresie, probabil că vă gândiți la ciorapii compresivi sau ciorapii medicinali pentru femeile în vârstă. Această asociere nu este în mod fundamental greșită, dar compresia este folosită mult

Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș